29jun/120

En månad går så fort

Ja är ju iofs en månad och lite till sen skruttan föddes. Idag har vi tagit oss ut för en heldag hemifrån bara jag D och C. Det gick hur bra som helst och D skötte sig exemplariskt. Bara ett utbrott… och då var han mer ledsen än arg så gick över fort. Blev dock lite mer shopping än vad jag budgeterat för så nu är det nog bäst att hålla sig borta från affärer resten av månaden 😉

I torsdags var D.s sista dag på fsk för denna terminen åter tillbaka i slutet av aug. Så nu blir det till o fylla dagarna med aktiviteter så vi inte trampar varandra på tårna av uttråkning. Köpte lite pärlor idag och ska se om lille hern kan tycka det är kul o sitta o pyssla med dem. Han gillar ju att pärla med sina stora pärlor… Han fick även välja en pärlplatta till dem.. det blev inte helt otippat en bil 😉

 

Avslutar med att bjuda på en bild på skruttan från gårdagen

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *