8jul/120

En helg i Örebro

I fredags packade jag vagnen till bristningsgränsen och satte mig på tåget till Örebro. Dexter var duktig på tåget och pratade med alla. Han var väldigt fascinerad av de två killarna som satt och sov på sätet bredvid och kommenterade varje gång de vaknade att de gjorde det och sen även varje gång de somnade om. Sen varje gång vi åkte förbi en åker utbrast han glatt ”titta en golfbana” sen åkte vi förbi ett rapsfält och då blev han riktigt exalterad och utbrast att nästa gång skulle han spela på en gul golfbana. Den äldre mannen som satt mitt emot oss såg väldigt road ut och skrattade gott åt D.s kommentarer.

Celia skötte sig fint hon med och åt lite mat när vi kom ombord sen somnade hon strax efter Linköping o sov till vi mötte upp mamma på stan i Örebro efter 1,5 timmes shopping.

Det var tänkt att vi skulle ta tåget hem idag men då det visade sig att tågen var inställda pga banarbete fick Goofy komma och hämta oss istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *