9jul/120

En heldag i solen

Vi hade mysmorgon och tittade på sommarlovsmorgon. Sen bar det av på turné. Först tog vi en promenad och hämtade upp lite byxor jag köpt på bloppis till skruttan. Efter det skulle vi gå till Breda vägen och hämta ut ett paket. När vi gick förbi lekplatsen tyckte Dexter att vi skulle stanna där…. och då lillskruttan precis då vaknade och tyckte att det var matdags tyckte jag det var en bra idé.

 

 

När vi kom hem var det dags för lunch som intogs på skuggsidan av huset. Efter det fick Dexter ta på sig badtröjan och plaska i vattnet.. hade gärna legat där i själv… *phust*

När Dexter badat klart såg det ut som om det skulle bli ett riktigt ösregn så vi förflyttade oss in och skulle skära upp lite vattenmelon som vi köpt på förmiddagen..

 

Jag blev lite snopen när jag skar upp den och den var vit… och inte smakade den vattenmelon.. den smakade bara vatten.

Vi chansde på att regnet skulle vänta ett tag till och sprang iväg till affären där vi fick byta den mot en annan melon som åt minstonde var rosa inuti. Den smakade svalkande gott i hettan.

 

Nu är jag helt slut känns att jag varit vaken sen fem i morse. snart och god natt blir nog inte mycket virkat ikväll.. skulle gissa på att jag kommer sitta o sova i soffan istället.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *